logo

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Offline Paul K  
#1 Posted : Thursday, November 02, 2017 12:24:20 PM(UTC)
Paul K

Rank: Newbie

Joined: 11/2/2017(UTC)
Posts: 2

Hey!

I want to use the Matrikon FLEX UA SDK (R400) on a Infineon XMC4800 board. After including the SDK source in the Dave IDE project, I configured the defines in order to use the C API.
The main function was taken from the demo project distributed by Infineon. The project compiles just fine and I can program it on the CPU, but I can't connect it to the UAExpert Client on my PC.
The demo works without a problem and I didn't change anything when porting to the full SDK.
Do you have any ideas what could be wrong?

Thanks
Offline Shubhi Gogna  
#2 Posted : Thursday, November 02, 2017 11:49:18 PM(UTC)
Shubhi Gogna

Rank: Member

Joined: 3/23/2017(UTC)
Posts: 14

Hi Paul,

Thanks for contacting MatrikonOPC. In order to assist you with the problem, can you please tell what error are you receiving when you connect OPCUAExpert. If possible, can you please send us screenshot and Wireshark trace.

Additionally, I have opened a Ticket for you in our support portal Ticket# 4164-8415160 and will be sending you mail from that. You can reply to that mail with the details requested and we will assist you further.

Regards,
Shubhi Gogna

Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.